England – Wales 15 juni Fotbolls EM 2016

England – Wales 15 juni Fotbolls EM 2016. England och Wales möts i ett infernaliskt brittiskt derby i andra omgången i Fotbolls EM på onsdags eftermiddagen kl 15:00. Vi ger dig speltips och bästa odds på matchen.

England - Wales EM

England – Wales 15 juni 2016

England har ett mycket bra lag på gång och senaste matchen var man mycket bättre än Ryssland. Man fick dock oturligt släppa in ett sent övertidsmål mot Ryssland vilket gjorde att matchen slutade 1-1. England har bra spelare på varje position och är på pappret bättre än Wales. Dock så har man ingen fixstjärna som Gareth Bale. Harry Kane såg lite seg ut i första matchen och fick inte mycket uträttat. Kanske att Hodgson chansar med Vardy eller Sturridge på topp!

Wales med Gareth Bale och Aaron Ramsey i spetsen bjöd på en underhållande första match mot Slovakien. En match som svängde fram och tillbaka men som Wales till slut kunde vinna. Wales kämpar och kan kanske slå storebror om alla bitar faller på plats. Vi tror att Wales kan ha en liten chans och då blir det en skrällvarning. Enda som oroar är att den ordinarie målakten Hennessy fortfarande är osäker till spel. Den unge Liverpoolmålvakten Danny Ward ersatte sist och får nog chansen mot England.

Speltips Wales vinner!

Bästa odds på matchen England – Wales

England står som hemmalag så tror ni som vi på Wales skrällchans så är det en 2:a ni ska spela på.
De bästa oddsen på EM matchen 1X2 har vi hämtat från över 40 olika spelbolag och dessa odds är de bästa:
1 bästa odds 1,58 hos Expekt
X bästa odds 4,20 hos Betsson
2 bästa odds 7,00 hos Bet365

Tittar man på oddsen så är England stora favoriter med 1,58 på engelsk vinst. Men Wales vinst på 7,00 ggr pengarna är ett alldeles för högt odds för att ignorera. Även krysset på 4,20 ser spelbart ut. Men vi chansar på att lillebror Wales knockar till England!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *