Irland – Sverige i EM slutspelet i Frankrike 2016

Irland – Sverige spelar den 13 juni 2016. Detta är första matchen i EM slutspelet i Frankrike 2016.

Irland - Sverige i EM slutspelet i Frankrike 2016

Sverige har goda chanser att nå fortsatt spel i EM men då krävs ett riktigt bra resultat mot Irland. En seger här och vi kan klara oss vidare genom att kryssa mot Belgien och Italien. Skulle vi däremot förlora så är det lika med ett troligt uttåg ur EM. Favoriter att gå vidare från gruppen är Belgien och Italien. Här hittar ni mer information om matchen Irland – Sverige i fotbolls EM 2016.

Matchen Irland – Sverige spelas i Paris och visas på SVT och via live stream av SVTPlay.se Matchstart Irland – Sverige är kl 18.00.

Em slutspel Irland – Sverige 13 juni 2016

Det är EM slutspel mellan Irland och Sverige den 13 juni 2016. Detta är en otroligt viktig match och vi tror att den avgör hela EM för Sveriges del. Vinst och vi kommer ha riktigt goda chanser att nå fortsatt spel i EM men blir det förlust eller oavgjort har vi nog inget i EM att göra tyvärr.

Irland är ett av EMs svagaste lag. Det är ett hårt kämpande lag men utan några riktiga klasspelare. Robbie Keane nämns fortfarande som en av de stora spelarna i Irlands trupp trots att det var länge sedan han var på toppen av sin karriär. Han spelar numera i LA Galaxy och det är svårt att se honom dominera i en match som denna. Istället kanske det blir Daryl Murphy som spelar på topp.

Sverige har ett bra lag och spelar vi som mot Danmark i EM kvalet så kommer Irland inte att bli något problem att besegra. Vi har EM bästa anfallare i form av Zlatan Ibrahimovic och ett mittfält som i sina bästa stunder kan spela riktigt bra. Vår stora akilleshäl är försvaret. Mittbackarna är stabila men något långsam och ytterbackarna är försvarsmässigt väldigt ojämna.

Odds på matchen Irland – Sverige finns hos Bet365

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *