Polen – Portugal Fotbolls EM 2016

Polen – Portugal Fotbolls EM 2016 i en kvartsfinal om fortsatt spel i EM. Matchen är på förhand helt jämn även om oddsen pekar på att Portugal ska gå vidare. Polen och Portugal börjar kl 21:00 och sänds på Tv4.

Missa inte dubbel vinst på matchen hos Leo Vegas

Polen - Portugal Fotbolls EM 2016

Polen – Portugal Fotbolls EM 2016

Polen med Lewandowski är ett mycket starkt lag som har spelat jämnt med Tyskland och slog ut Schweiz i åttondelen. Dock så kom avancemanget först efter straffar och det satt hårt åt. Med sin organistaion är det väldigt svårt att göra mål på Polen. Fabianski i målet är även en mycket bra burväktare som Ronaldo och hans Portugal måste besegra för att gå vidare. Lewandowski måste börja göra mål om Polen ska vidare till semifinal!

Portugal har ännu inte lyckats vinna efter full tid i detta EM. Tre oavgjorda i gruppspelet och ett mål i förlängningen mot Kroatien är inget som skrämmer de andra lagen i EM. Men de har ändå lyckats snubbla sig vidare och får de igång Cristiano Ronaldo kan det bära långt. Vi tror att Portugal tar sig vidare även om det sitter hårt åt och krävs ännu en förlängning
Speltips: X och Portugal vidare efter straffar

Polen – Portugal bästa odds

Vi har jämfört odds på matchen 1X2 från över 40 olika spelbolag och dessa odds är de bästa:
1 bästa odds 3,90 hos Bet365
X bästa odds 3,05 hos 24hBet
2 bästa odds 2,38 hos 24hBet

Tittar man på oddsen så är Portugal favoriter. Men krysset betalar 3,05 vilket är lite lågt men klart spelbart om man ser till de båda lagens tidigare matcher.

100% extra vinst hos Leo Vegas!
100% vinstökning hos Leo Vegas på Polen – Portugal! Lägg ett spel på max 200 kr på någon av de kvarvarande slutspelsmatcherna och vinner du får du 100% extra vinst = dubbla vinsten! Glöm ej att bocka i dubbel vinst innan du lägger ditt spel. Nya spelare får 100% bonus upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr och du spelar med 2000 kr.
Till Leo Vegas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *