Spela på att Sverige vinner VM till 300 ggr pengarna!

Just nu går det att spela på att Sverige vinner VM till 300 ggr pengarna! Vill du ha detta superodds så får du det hos Bethard. Här får även alla nya spelare 100% oddsbonus upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr på odds! Till Bethard

Spela på att Sverige vinner VM till 300 ggr pengarna!

Sverige vinner VM till 300 ggr pengarna!

Tittar man på alla VM odds 2018 så kan man snabbt konstatera att detta är ett av de bästa oddsen som går att få under hela VM slutspelet. Inget annat lag har ett sådant överodds som det svenska landslaget. Det innebär samtigt att det finns en hel del spelvärde i att spela på Sverige som vinnare.

Men kan då Sverige vinna VM guld?
Givetvis kommer det att bli svårt för Sverige att ta hem VM guldet och gissningsvis har vi någonstans runt 1% vilket skull motivera ett odds runt 100 ggr pengarna. Då skulle alltså det vara ok att spela på svenskt guld. Men nu får vi alltså hela 3 ggr så mycket. När spelade du på ett odds som är 3 ggr högre än vad det skulle vara?

Bethard oddsbonus 1000 kr

Bethard har inte bara det högsta oddset på Sverige. De har bland de högsta och bästa oddsen av alla spelbolagen. Tillsammans med Coolbet ligger de ofta i toppen av olika oddsjämförelser.

Hos Bethard får du även en bra oddsbonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr och du har 2000 kr att spela med. Med 2000 kr har du en hel del spelpengar på fotbolls VM 2018. Du kan ex spela på vinnre av Vm, skyttekungen i turnering och vilka lag som möts i finalen.

Bethard har odds på nästan allt och med lite kunskap går det att hitta en hel del spelvärde i Bethards höga odds. De flesta fotbollsmatcher har en återbetalning på 98%. Vilket gör att du med 2% extra kunskap kan bli en vinnare!

Till Bethard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *