Sverige – Belgien Fotbolls EM 2016

Sverige – Belgien Fotbolls EM 2016 i en helt avgörande match om fortsatt spel i EM. Sverige behöver tre poäng men även Belgien behöver ta poäng för att vara säkra på avancemang.

Sverige - Belgien 500 kr riskfritt spel

Sverige – Belgien fotbolls em 2016

Sverige har ett bra lag men har förtvivlat svårt att skapa några heta målchanser. Skall man se något positivt så var det att det såg bättre ut mot Italien än mot Irland och förhoppningsvis kan laget lyfta sig ytterligare mot Belgien. Troligtvis spelar Belgien för vinst och det kan skapa de ytor som Sverige behöver för att kunna kontra in ett mål eller två.

Belgien visade senast att de är ett av EM’s klart bästa lag. Men det behövs en seger för att vara helt säkra på att gå vidare. Vid förlust kan Belgien missa EM slutspelet helt vilket kan innebära att de blir mycket defensiva mot slutet av matchen vid ett oavgjort resultat. Belgien har det bästa laget och sett över 90 minuter är det svårt att se hur Sverige skall kunna vinna matchen.

Sverige – Belgien bästa odds

Sverige – Belgien bästa odds hos Spelbolagen och det är högt odds på svensk seger!
Vi har jämfört odds på matchen 1X2 från över 40 olika spelbolag och dessa odds är de bästa:
1 bästa odds 5,25 hos Bet365
X bästa odds 3,50 hos Unibet
2 bästa odds 1,90 hos Nordicbet

Tittar man på oddsen så är Belgien med rätta favoriter. Sverige spelas som bäst till över 5 ggr pengarna och även om oddsen ändras en del så är ett spel på över 5 ett bra spel oavsett spelbolag.

Belgiens odds är lågt men med tanke på hur bra de var mot Irland kan det ändå finnas en del spelvärde i det för den som tror på belgisk seger. Vi tror att det blir en jämn match där Sverige ändå har en liten chans att vinna och klara sig kvar i EM.

500 kr riskfritt spel på Sverige – Belgien
Missa inte Betsafe fantastiska erbjudande med ett 500 kr riskfritt spel på EM. Och det blir ännu bättre. Via våra länka får nya spelare 100% bonus upp till 1000 kr och dessutom 2 st freebet värda 50 kr! Till Betsafe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *