Sverige – Irland 13 juni Fotbolls EM 2016

Sverige – Irland 13 juni Fotbolls EM 2016. Sverige öppnar sin EM-Resa med att möta Irland den 13 juni i St Denis i Paris. Matchstart kl 18:00.

Sverige - Irland EM

Sverige – Irland 13 juni 2016

Sverige har ett bra lag och senaste genrepet mot Wales slutade med 3-0 på hemmaplan. Mot Irland krävs det en hundraprocentig inställning samt lite magi från Zlatan Ibrahimovic. Hamrén har nog startelvan klar för sig och de laget som spelade så bra mot Wales får nog chansen igen. Om någon faller ur ramen finns det gott om gubbar att slänga in från kanten såsom Albin Ekdal och John Guidetti.

Irland har ett starkt lag som präglas av gedigna Premier League spelare. Veteranen Robbie Keane är dock ett frågetecken inför Sverige matchen. Men man har snabbe Shane Long längst fram som kan hota i djupled. Även Evertons James McCarthy är ett potentiellt hot som svenska backlinjen får se upp med.

Träningsmatcher är en sak men nu när det verkligen gäller är det 100% fokus som gäller om Sverige ska ha en chans. Sverige brukar trivas mot brittiskt motstånd och vi får hoppas att Irland kan besegras. På Måndag kväll vet vi och en vinst kan göra att Sverige får en bra chans att avancera vidare.

Bästa odds på matchen Irland – Sverige

Irland står som hemmalag hos Spelbolagen så om du ska tippa på Svensk vinst är det en 2:a som gäller!
De bästa oddsen på EM matchen 1X2 har vi hämtat från över 40 olika spelbolag och dessa odds är de bästa:
1 bästa odds 3,80 hos Ladbrokes
X bästa odds 3,10 hos Bet365
2 bästa odds 2,40 hos Betsson

Tittar man på oddsen så är Sverige knappa favoriter. Men att få 2,40 på svensk vinst tycker vi är helt klart spelbart. Med tanke på den positiva träningsmatchen och en Zlatan Ibrahimovic i storform ska det mycket till om Irland kan sätta käppar i hjulet. Vi tror på 2-0 och Svensk vinst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *