Sverige – Montenegro 14 Juni 2015 med EM trupp och tabell

Sverige möter Montenegro i sin nästa EM kval match inför EM i fotboll 2016 i Frankrike.

Sverige ligger på andra plats i guppen med 9 poäng på 5 matcher vilket är lite mindre än beräknat men ändå godkänt. Leder gruppen gör Österrike på 13 poäng och precis efter Sverige ligger Ryssland på 8 poäng. Alla lag kan fortfarande vinna gruppen och nu gäller det att inte tappa några onödiga poäng mot ett lag som Montenegro. Men med spelare som Zlatan i laget skall inte det behöva ske.

Kvar i kvalet har Sverige Ryssland på bortaplan och vi har Österrike hemma. Det blir troligtvis avgörande matcher och skall man tro de inledande matcherna så är Österrike det bästa laget i gruppen och då är det framförallt i matchen mot Ryssland vi behöver ett bra resultat.

Tittar man på tabellen så ser man att Ryssland har bättre målskillnad än Sverige och det kan visa sig bli ett problem om vi hamnar på samma poäng som Ryssland. Att Österrike skulle släppa förbi både Sverige och Ryssland i Gruppen ser osannolikt ut med tanke på att de har spelat den bästa fotbollen i Grupp G hittills!

Odds på matchen finns hos Speltips Bet365

Tabell Grupp G EM kval 2016

Vi kommer här med tabell för Grupp G EM kval 2016 och en uppdaterad trupp till EM kval matchen mot Montenegro den 14 Juni 2015 kommer så fort den är presenterad av förbundskapten Erik Hamren!

Em kval grupp G tabell

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *