Sverige – Wales träningsmatch 5 Juni 2016 inför EM

Sverige – Wales spelar träningsmatch 5 juni 2016 inför fotbolls EM Frankrike 2016. Detta är sista chansen att spela ihop en startelva innan det blir match mot Irland den 13 juni.

Sverige - Wales träningsmatch 5 Juni 2016 inför EM

Sverige – Wales 5 juni 2016

Sverige har ett bra lag men många skador har stört uppladdningen. Nu väntas Zlatan spela och det är viktigt att han får en bra match i benen inför EM. Mycket av Sveriges resultat i Em hänger på just Zlatan. Om han lyckas så lyckas vi så är det. Sen finns det en del andra spelare som behöver visa att de håller mot bra motstånd som Wales.

Wales har sin egen Zlatan nämligen världens dyraste spelare Gareth Bale. Han var bästa man på plan när Champions League finalen avgjordes och han kan leda sitt Wales långt i EM. Men precis som Zlatan är han ganska ensam och det betyder att de övriga måste spela på toppen av sin förmåga.

Detta är en ganska lik match som när Sverige möter Irland 13 juni. Den stora skillnaden är att Irland inte har någon Bale och är lite mer uddlösa framåt. Erik Hamrén har valt ett bra motstånd i sin sista träningsmatch inför EM i Frankrike 2016.

Bästa odds på matchen Sverige

De bästa oddsen på matchen 1X2 har vi hämtat från över 40 olika spelbolag och dessa odds är de bästa:
1 bästa odds 2,05 hos William Hill
X bästa odds 3,40 hos Nordicbet
2 bästa odds 4,00 hos Betsafe

Tittar man på oddsen så är Sverige klara favoriter. Det är givetvis så att det är hemmaplan men vi tycker att oddsen borde vara jämnare. Sverige har inte spelat bra inför EM och det finns många frågor kvar om hur bra laget verkligen är. Wales är ett EM klart lag och har lägra vinnarodds på EM än vad vi har. Vi tycker att det klart bästa odds spelet är kryss till hela 3,40 ggr pengarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *